Γεύματα, Πάρτυ και Δείπνο του HELECOS11

 
 
  • Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προσφέρεται από το συνέδριο στους εγγεγραμμένους συνέδρους, ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα στο Φουαγιέ ΙΙ-3.
  • Το πάρτυ του συνεδρίου θα γίνει την Πέμπτη 5-10-2023 στη μικροζυθοποιϊα ΚΥΚΑΩ (για τη θέση δείτε το χάρτη) με κόστος 3-7 ευρώ ανά μπύρα (ποτήρι) με ελαφρύ κέρασμα. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν στη Γραμματεία του HELECOS11 – το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι το πρώτο διάλειμμα καφέ της Πέμπτης 5-10-2023. Εχει γίνει συνεννόηση για διευκόλυνση μεταφοράς προς και από το χώρο της εκδήλωσης.
  • Το δείπνο του συνεδρίου θα γίνει στο ΘΕΑΤΡΑΚΙ (για τη θέση δείτε το χάρτη) το βράδυ της Παρασκευής 6-10-2023 με κόστος 11 ευρώ χωρίς κρασί ή αναψυκτικό τα οποία χρεώνονται ανάλογα με το τι θα επιλεγεί. Μπορείτε να δείτε το μενού εδώ. Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για το δείπνο με την εγγραφή τους, το επιβεβαιώνουν στη Γραμματεία του HELECOS11 με την άφιξή τους όπως και αν κάποιος δεν έχει ήδη δηλώσει αλλά επιθυμεί να συμμετάσχει, θα πρέπει να το αναφέρει στη Γραμματεία του HELECOS11 – το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι το πρώτο διάλειμμα για καφέ της Πέμπτης 5-10-2023.